Tilbud på Introkasser

Hos Pelican-Wines brænder vi for at finde gode vine fra spændende producenter ude i den store vinverden. Vi køber direkte hos vinbonden eller den lokale vinagent, så vi undgår fordyrende mellemled. De fleste af vores vine sælger vi en introduktionsfase i en blandet kasse med seks flasker til en nedsat pris, så du kan smage vinene inden der købes stort ind blandt dine favoritter. Gå på opdagelse i listen af introkasser her.

August 2022

Scamandre-kassen. Spar 25%

Prøv disse unikke økologiske vine fra Costières de Nîmes i det sydlige Rhône. Kvalitet er som vine produceret i Chateneuf du Pape – prisen er bare en tand bedre.

Download PDF

Juni 2022

Nizza-kassen Piemonte. Spar 20%

Prøv to gode rødvine fra Nizza i Piemonte – og glem alt om Barolo. Køb en introkasse og spar 20% på disse skønne Barbera rødvine fra Nizza vinbonden Marco Pesce i Piemonte.

Download PDF

Juni 2022

Cykelbobler Piemonte. Spar 25%

Italienske bobler fra Piemonte vinder sommeren 2022. Køb en introkasse og spar 20% på to skønne Spumante-søskende fra La Bollina vinhuset – en sikker vinder til dit havebord hele sommeren 2022.

Download PDF

Maj 2022

Cykelkassen Piemonte. Spar 24%

Køl sommerens cykelfeber ned med gode vine fra Piemonte. Køb en introkasse og spar 24% på disse skønne vine med cykelmotiver produceret på klassiske Piemonte druer.

Download PDF

Marts 2022

Introkassen Spanien. Spar 20%

Pelikanen er landet med vine fra Spanien. Køb en introkasse og spar 20% på disse spanske vine med blandt andet syrlighed og sødme fra Galicien samt klassiske rødvine fra Rioja og Ribera Del Duero.

Download PDF